Vergelijk als Thuisarts

Informatie

Hier kunt u als thuisarts aanvraag doen om inzicht te krijgen van behandelingen bij uw eigen gestelde diagnose.

Vooral voor een regulier/nieuwe zorgvraag. Op basis van uw zorgpolis en voorkeuren, ontvangt u een overzicht welke zorgverleners hiervoor een behandeling kunnen inzetten en wat u moet betalen. Voor een advies betaalt u normaal € 17 – nu slechts € 10 -. Helemaal onderaan staat meer uitleg over de inhoud van deze aanvraag.

Werkwijze

U kunt met het beantwoorden van vragen en invoeren van slechts een paar trefwoorden, direct hieronder een verzoek doen om gewenste zorg te vergelijken. U hoeft verder alleen uw naam en zorgverzekering op te geven. In elk geval worden persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

Na bevestiging van het aanvraagformulier, worden u vervolgens digitaal alle resultaten verstuurd. U ontvangt de zorginformatie per email binnen 2 werkdagen. Eerst ontvangt u het overzicht in een statisch document (PDF). Daarna kunt u alsnog om het totaaloverzicht met exacte details en alle resultaten verzoeken (behandelingen boven eigen risico van €885; bij voorkeur per mail opvragen).

U heeft gekozen voor de module Thuisarts. In feite wordt u automatisch geleid naar het bedrag dat u hiervoor moet betalen (€ 10). Houdt uw betaalpas of telefoon ter verificatie gereed voor de betaling.

Mocht Zorggrip door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn de resultaten op te sturen, dan wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen.

Instructie video

Doe hier uw aanvraag. 

Ik weet mijn diagnose niet echt en moet binnenkort behandeld worden !Patiënt

Andere mensen kozen ook: