Vergelijk uw Specialisme

Informatie

Hier kunt u aanvraag doen om inzicht te krijgen bij een specialisme.

Op basis van uw zorgpolis en voorkeuren, ontvangt u een globaal overzicht welke zorgverleners u kunnen behandelen en wat de kwaliteit is. Voor een advies betaalt u normaal € 12,75 – nu slechts € 7,50 -. Helemaal onderaan staat meer uitleg over de inhoud van deze aanvraag.

Werkwijze

U kunt met het beantwoorden van vragen en invoeren van slechts een paar trefwoorden, direct hieronder een verzoek doen om gewenste zorg te vergelijken. U hoeft verder alleen uw naam en zorgverzekering op te geven. In elk geval worden persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

Na bevestiging van het aanvraagformulier, worden u vervolgens digitaal alle resultaten verstuurd. U ontvangt de zorginformatie per email binnen 2 werkdagen. U ontvangt een compleet overzicht in een statisch document (PDF).

U heeft gekozen voor de module Specialisme. In feite wordt u automatisch geleid naar het bedrag dat u hiervoor moet betalen  (€ 7,50). Houdt uw betaalpas of telefoon ter verificatie gereed voor de betaling.

Mocht Zorggrip door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn de resultaten op te sturen, dan wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen.

Instructie video

Doe hier uw aanvraag. 

Ik weet mijn diagnose niet echt en moet binnenkort behandeld worden !Patiënt

Andere mensen kozen ook: 

Naar inzicht: