Vergelijk met Arts

Informatie

Hier kunt u in samenwerking met uw (huis)arts aanvraag doen om inzicht te krijgen van mogelijke behandelingen bij de gestelde diagnose. Zowel voor regulier (nieuwe) als bekende zorgvraag (vervolg traject).

Op basis van uw zorgpolis en voorkeuren, ontvangt u een overzicht welke zorgverleners hiervoor een behandeling kunnen inzetten en wat u moet betalen. Voor een compleet advies betaalt u normaal € 21,25 – nu slechts € 12,50 -. Helemaal onderaan volgt meer uitleg over de inhoud van deze aanvraag.

Werkwijze

U kunt met het beantwoorden van vragen en invoeren van slechts een paar trefwoorden, direct hieronder een verzoek doen om gewenste zorg te vergelijken. U hoeft verder alleen uw naam en zorgverzekering op te geven. In elk geval worden persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

Na bevestiging van het aanvraagformulier, worden u vervolgens digitaal alle resultaten verstuurd. U ontvangt de zorginformatie per email binnen 2 werkdagen. Eerst ontvangt u het overzicht in een statisch document (PDF). Daarna kunt u alsnog om het totaaloverzicht met exacte details en alle resultaten verzoeken (behandelingen boven eigen risico van €885 incl. uitzonderingen vergoede zorg; bij voorkeur per mail opvragen).

U heeft gekozen voor de module Arts. In feite wordt u automatisch geleid naar het bedrag dat u hiervoor moet betalen (€12,50). Houdt uw betaalpas of telefoon ter verificatie gereed voor de betaling.

Mocht Zorggrip door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn de resultaten op te sturen, dan wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen. 

Instructie video

 

Doe hier uw aanvraag. 

Ik weet mijn diagnose niet echt en moet binnenkort behandeld worden !Patiënt

 

Andere mensen kozen ook:

Ik weet mijn diagnose juist wel ! Patiënt

Andere mensen kozen ook: