Zorg-vergelijk-informatie

Deze pagina kunt u beschouwen als de ‘springplank’ voor de patiënt. Zorggrip is graag bereid uw aanvraag in ‘goede banen te leiden’.

Dit kunt u in gang zetten door een aantal vragen te beantwoorden. Met behulp van onderstaande bouwstenen, bepaald uzelf voor welke module u in aanmerking komt.

Informatie 

Aanbod

Het aanbod bestaat uit een reeks modules (aanvraagformulieren). U kunt aan de hand van slechts enkele trefwoorden om vergelijkingsmateriaal voor de gewenste zorg verzoeken.

Afhankelijk van welk formulier ingevuld is en dus op uw situatie van toepassing is, wordt u in feite automatisch geleid naar het bedrag dat u voor de aanvraag moet betalen.

U hoeft verder alleen uw naam en zorgverzekering op te geven. In elk geval worden persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.

 

Aanvraag

Bij de module wordt u voor input een aantal vragen gesteld. Na bevestiging van het aanvraagformulier, worden u vervolgens digitaal de resultaten verstuurd.

U ontvangt de zorginformatie als advies per email binnen 2 werkdagen. Vanuit gebruiksvriendelijkheid ontvangt u eerst het overzicht in een statisch document (in PDF en behandelingen tot €885).

Daarna kunt u alsnog om het totaaloverzicht met exacte details en alle resultaten verzoeken. Dit bestaat uit behandelingen boven het eigen risico van €885 (inclusief de uitzonderingen van vergoede zorg bij aanvraag Arts). Bij voorkeur per mail op te vragen. Wel moet u daarvoor extra betalen tot het normale tarief (varieert per soort aanvraag).

Mocht Zorggrip door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn de gegevens op te sturen, dan wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen.

 

Aan de slag

Verder bent u nu slechts een aantal muisklikken verwijderd om aan de slag te gaan. Maak hieronder gerust uw keuze. Tot slot volgt overal toelichting, een overzicht van de aanvraag alsmede voorbeelden van de resultaten.

Vergelijk uw Behandeling – vooraf inzicht bij gerichte behandeling of achteraf controleren van uw zorgnota –

Vergelijk uw Diagnose – voor inzicht in behandelingen bij uw vervolgtraject en gestelde diagnose –

Vergelijk uw Specialisme – voor inzicht in zorgaanbieders waar u terecht kunt –

Vergelijk als Thuisarts – op basis van eigen gestelde diagnose of ziektebeeld, krijgt u inzicht waar u behandeld kunt worden –

Vergelijk met Arts – in samenwerking met (huis)arts en gestelde diagnose, krijgt u inzicht waar u behandeld kunt worden –