Orthopedische schoen

Orthopedische schoenen worden met de hand volledig voor u op maat gemaakt. De schoenen zijn bedoeld voor het verminderen van voetproblemen, die niet met een aanpassing aan confectieschoenen of een semi-orthopedische schoen te verhelpen zijn.

Orthopedische schoenen worden grotendeels vanuit de basisverzekering vergoed. Wel betaalt uzelf een (wettelijke) eigen bijdrage.

Gemiddeld variëren de kosten voor behandeling en aanschaf van de schoenen van €1.000 tot wel €2.000 (afhankelijk van soort, aanbieder en werkwijze). Controleer de prijs altijd goed bij uw zorgverlener. In het geval van orthopedische schoenen moet u een maximaal eigen risico betalen. Om deze redenen heeft Zorggrip helaas de specifieke behandeling niet in beeld. Meestal komt u voor orthopedische klachten, niet voor vergoeding in aanmerking. U moet in dat geval volledig eigen risico betalen.

Wilt u op het gebied van orthopedie voor een gerichte behandeling of diagnose inzicht in de goedkoopste en beste behandeling ? Haal uw voordeel en dien uw persoonlijke zorg(aan)vraag in bij Zorggrip voor advies !

 

 

Doet u hierbij eenvoudig aanvraag om advies voor een behandeling in te winnen.

Doet u hierbij eenvoudig aanvraag om advies bij een diagnose in te winnen.

 >> U ziet hier een voorbeeld van de resultaten <<