Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een specifieke behandelmethode van zogeheten ‘reflexzonemassage’. Deze massage stimuleert de zones in het lichaam (in verbinding met alle organen en klieren), wat een positief effect heeft op de organen. De massagetechnieken bestaan uit het rollen van de huid en/of lichte aanrakingen.

De basisverzekering geeft geen vergoeding voor bindweefselmassage. Hiervoor moet u bij uw zorgverzekeraar een aanvullende verzekering afsluiten.

Gemiddeld variëren de kosten voor behandeling van €30 tot wel €900 (afhankelijk van locatie, behandeling of kuur). Controleer de prijs altijd goed bij uw zorgverlener. In het geval van bindweefselmassage moet u volledig eigen risico betalen. Om deze redenen heeft Zorggrip helaas de specifieke behandeling niet in beeld. Meestal komt u voor behandeling bij (gewoon) bindweefsel wel voor vergoeding in aanmerking.

Wilt u op het gebied van bindweefsel inzicht in de goedkoopste en beste behandeling ? Haal uw voordeel en dien uw persoonlijke zorg(aan)vraag in bij Zorggrip voor advies !

Doet u hierbij eenvoudig aanvraag om advies in te winnen. 

 >> U ziet hier een voorbeeld van de resultaten <<